Ties&Laces

Ties&Laces is ontstaan uit de achterliggende gedachte dat styling voor iedereen gemakkelijk bereikbaar en betaalbaar moet zijn, zonder dat men naar verschillende winkels moet gaan om de juiste combinatie bij elkaar te zoeken. De kennis en ervaring, oog voor detail, innoverende ideeën en inspelen op de nieuwste en komende modetrends zijn de kernwaarden van Ties&Laces.

Zo bracht Ties&Laces reeds een collectie veters, pochetten en stropdassen uit in precies dezelfde kleuren vóórdat de modetrend van kortere broeken en pantalons zowel bij streetwear als bij pakken bij het grote publiek bekend werden. Daarmee is Ties&Laces samen met de andere divisies van PM Styling geen trendvolger, maar een trendsetter. Door samenwerking met belangrijke stylisten, ontwerpers en experts uit de fashionindustrie volgen wij de ontwikkelingen in de mode op de voet en zijn wij elk seizoen opnieuw klaar om te voldoen aan de behoeften van de klant en de beste kwaliteit te leveren voor een uitstekende prijs.

Over jullie

 

Genoeg ‘over ons’, want Ties&Laces schrijft liever iets ‘over jullie’. Het zijn juist de klanten die het verschil maken of een bedrijf succesvol is. Wie zijn dan de klanten van Ties&Laces? Op de eerste plaats mannen die graag goed verzorgd voor de dag komen en belang hechten aan smaakvolle styling, zowel zakelijk als casual. In de zakelijke wereld voeren klassieke pakken in grijs, donkerblauw of zwart de boventoon. Ties&Laces is er voor de man die met een accent wil laten zien dat het ook anders kan door een stijlvol gekleurde stropdas te dragen.

Geen schreeuw naar aandacht, maar wel genuanceerde accenten die de aandacht trekken. Om dit accent te onderstrepen en te laten zien dat je een scherp oog voor detail hebt, draag je er dezelfde kleur veters bij. Het is juist de finesse én kunst om de aandacht te trekken en toch stijlvol te blijven. Als jij degene bent die zich hierin kan vinden en het bovenstaande je aanspreekt (en dat doet het want je bent al tot hier gekomen met lezen), dan ben jij de man waarvoor deze website en webshop gemaakt is. Wen er maar alvast aan dat je complimenten krijgt over je nieuwe uitstraling. Welkom bij Ties&Laces.